NiPe - Haapajärven Pesä-Kiilat (E-tytöt)
Julkaistu: 09.06.2018 00.00

Nivalan E-tytöille saapui torstain viileään iltaan Katvalaan vieraaksi Haapajärven Pesä-Kiilat. Ensimmäinen jakso eteni tasaisissa merkeissä, kun molemmat joukkueet saivat hyvin tilanteita rakennettua ja kotiutettua. NiPen tyttöjen hienoisen otteen tuloksena jakson voitto 7-4 kotijoukkueelle. Sekä ulkopeli, että sisäpeli toimivat oikein mallikkaasti molemmat vuoroparit.

Toiselle jaksolle Haapajärvi tuli sisuuntuneena ja saikin ensimmäisen vuoroparin tasoittavalla lyötyä kunnarin avulla tilanteeksi 0-4, eikä NiPe pystynyt tähän enää vastaamaan. Vierailijat kaunistelivat toisessa vuoroparissa jakson voittolukemiksi 9-1.

Ottelun ratkaisu venyi supervuoropariin, jonka NiPe aloitti. Hyvästä yrityksestä huolimatta ei juoksuja syntynyt ja kun Haapajärvi sai tasoittavallaan kotiutuksen aikaiseksi, niin voitto meni vieraille 1-2. Tappiosta huolimatta NiPen tytöt voivat olla tyytyväisiä esitykseensä. Ottelussa nähtiin paljon hienoja suorituksia sekä ulko- että myös sisäpelissä.