Esittely
Ottelutilastot
Yka1 - Nivala D-pojat kelt.
2019 - D keltainen - Kp-aluesarja
Klo 18:00 Ylivieska, Kivioja
25
Kes

D-pojat keltaisille voitto ja tappio


Kuvassa pojat uintireissulla Ylivieskapelin jälkeen Kettukalliolla


Maanantaina oli kotiottelu Oulaisia vastaan, joka päättyi nipeläisten voittoon 2-0 (8-1, 14-1).

Joukkueiden tasoeron vuoksi ei nipeläisillä ollut tarvetta pelata "hampaat irvissä", vaan peruspelillä hoidettiin homma kotiin. Oulainen on myös Nipen tavoin menossa Ouluun suurleirille ja molemmat joukkueet pelaavat pelisarjassa.

Ottelussa palkinnot pokkasivat Oliver Teppo, Tommi Laakkonen ja Joni Junnonaho.

Tiistaina oli vieraspelin vuoro Ylivieskan ykköstä vastaan, joka tiedettiin jo etukäteen "haastavaksi" otteluksi. Ylivieska vei ottelun 0-2 (0-2, 2-14).

Ensimmäinen jakso oli tuloksenkin perusteella tasaista vääntämistä. Erityisesti ulkopeli oli nipeläisten osalta hyvässä mielessä mainitsemisen arvoista.

Toinenkin jakso oli tasaista, vaikka lukemat antavatkin ymmärtää toisin. Muutama helpohko lipsahdus ulkovuorossa taittoi Nivalan poikien selkärankaa hetkeksi ja niinkin armottomassa lajissa kuin pesäpallo, tilanne voi muuttua tällöin merkittävästi.

Siihen nähden että ylivieskalaiset ovat sarjan kärkijoukkue ja leirillä pelaavat kilpasarjassa, ei tässä ole "mittään hättää".

Ottelussa pyttykerho palkitsi Veeti Hautajoen, Tommi Laakkosen ja Jasper Pudaksen.

Kettukalliolla oli hyvä tehdä loppuverryttelyt hyppyjen ja kivenheiton lomassa!

Näiden tunnelmien saattamana lähdetään miettimään tulevan suurleirin kuvioita, joka on siis Oulussa 15-20.7. Mahdollisuuksien mukaan pyritään saamaan vielä yksi sarjapeli ennen leiriä, jotta siellä ollaan sitten iskussa!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Pesis ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat