E-poikien menestyksellinen pesiskausi paketissa
21.8.2017 9:40 Uutiset / E-pojat (2005-2006 syntyneet)

Nipen E-poikien joukkueessa pelasi kauden aikana 22 nuorta miehen alkua. Piirisarjaa pelattiin kahden joukkueen voimalla. Sarjapelejä kauden aikana pelattiin 32 peliä, joten kausi oli pelillisesti runsas.

Alkusarjassa jossa joukkueita oli 11, sijoitukset joukkueilla olivat varsin hyvät kolmas ja kuudes. Mitalipeleistä ei päästy kuitenkaan pelaamaan, koska joukkueessa oli yli-ikäisiä pelaajia.

Menneenä viikonloppuna pelattiin lopputurnaus Nivalassa sijoista 5-7. Nipen joukkueiden lisäksi turneesta oli mukana Perhon Kiri. Turnauksessa Nivalan pojat ottivat haltuun sijat 5 ja 7, Perhon ollessa kuudes.

Kauteen mahtui myös menestystä Valtakunnallisella Tenavaleirille, joka pelattiin heinäkuussa Sotkamossa. Leirillä oli mukana 12 poikaa. Kuuden päivän mittaisen leirin saldona oli pelisarjan toinen sija. Leirillä pelejä oli 11, joista Nivalan pojat voittivat 10. Finaalissa sitten tulikin karvas tappio Lahdelle.

Valmennuksesta vastasivat Mikko Suni ja Kaija Kumpula. Heidän tukenaan olivat avuliaat vanhemmat, jotka olivat kentän laidalla tekemässä talkoohommia harva se päivä. Ottelutapahtumiin oli satsattu järjestämällä kioskipalvelut ja kenttäkuulutukset pelaajaesittelyineen aivan kuten ylempien sarjojen peleissä. Katsojiakin oli kentän laidalla vauvoista vaariin tuoden peleihin omaa tunnelmaa.

E-poikien tiimi kiittää ja kumartaa kaikkia mukana olleita!

Kuvan alle teksti: Ylärivi vasemmalta: Kaija Kumpula, Juuso Löytynoja, Kimi Hietala, Eetu Kukkola, Viljami Pirttilahti, Tommi Laakkonen, Santtu Suni, Jasper Pudas, Niko Säily, Nuutti Ylitalo ja Mikko Suni. Alarivi vasemmalta: Oliver Katajisto, Roni Mielonen, Elmeri Sarja, Aukusti Ahokangas, Henry Jaakola, Ilja Gulyk, Niilo Laulumaa, Oliver Teppo, Mikke Mämmi, Jesse Rautaoja, Eetu Kumpula, Hannes Tienvieri ja Atte Heikkilä.

E-poikien lopputurnaus Nivalassa 19.8.2017

Nipe1-Nipe2

0-2 (9-12, 1-13)

"Odotettu" keskinäinen ottelu. Peli saatiin pelattua sulassa sovussa ja molemmat joukkueet pelasivat hyvin. Palkitut Nipe1 joukkueesta: Jasper Pudas, Aukusti Ahokangas ja Juuso Löytynoja. Nipe2 palkitut: Ilja Gulyk, Eetu Kukkola ja Oliver Teppo.

Nipe1-Perho

0-2 (9-13-9-13)

Aikaisemmassa kohtaamisessa vierasottelussa Nipe1 vei voiton Perhosta. Tällä kertaa Perho veti pidemmän korren. Nipeläisten ulkopeili ei ollut totutun hyvää, joten perholaiset rokottivat Nipen hapuilevaa ulkokenttää. Lyöntipuolella toki tuli onnistumisia, mutta nämä eivät riittäneet Perhon kukistamiseen tällä kertaa. Nipestä palkinnot pokkasivat Hannes Tienvieri, Niko Säily ja Kimi Hietala.

Nipe2-Perho

2-0 (17-2, 1-0)

Nipe2 pelasi tasoistaan peliä voittaen Perhon selkeästi. Joukkueiden tasoero näkyisi ensimmäisen jakson juoksussa. Ottelua pelattiin vain ensimmäinen jakso, koska Perholaiset luovuttivat ja lähtivät pelaamaan toista peliä Kannukseen. Nipen palkitut: Tommi Laakkonen ja Henry Jaakola


Kuvat: Mikko Tirkkonen


   
Lisää uutisia
Nivala Pesis ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat