D-tytöt alueleirillä Oulussa 11.-14.6.
Julkaistu: 20.06.2018 00.00

D-tytöt alueleirillä Oulussa 11.-14.6.

Tuulinen ja aurinkoinen sää siivitti d-tyttöjen alueleiriä suosiollisesti Oulussa 11-14.6. Olosuhteet oli neljällä hiekkatekonurmella järjestetyllä leirillä loistavat. Tyttöjen pelisarjan vähäisen osallistuja määrän vuoksi leirillä oli alkusarjaan yhdistetty leiri- ja pelisarja.

Alkusarjan viidestä pelistä tuloksena oli yksi voitto ja neljä tappiota. Vaikka voitto otettiin heti ensimmäisestä ottelusta, niin ei se silti ollut parasta antia tytöiltä alkusarjassa. Peli kehittyi turnauksen edetessä varsinkin ulkopelin osalta koko ajan paremmaksi. Sisäpelissäkin nähtiin jo paljon onnistuneita suorituksia. Alkusarjan parasta antia oli peli Oulun Lippo valkoista vastaan. Ulkopeli taistelu oli loistavaa ja joukkueöen puolesta otettiin isoja mustelmia.

Alkusarjassa sijoitus omassa lohkossa oli viides ja pelit jatkuivat loppusarjassa sijoista 9-11. Loppusarjassa kohdattiin Oulunsalon Vasama ja Oulun Lippo sininen kahteen kertaan. Tuloksena kolme voittoa ja yksi tasapeli ja lopullinen sijoitus yhdeksäs.

Ulkopeli kehittyi huimasti turnauksen aikana. Pelipaikkakokeiluja tehtiin rohkeasti ja pelaajat omaksuivat varsin hyvin uusia pelipaikkoja. Joukkueen lukkareiden rohkeus viedä peliä taktisine väärineen ja syötön korkeuden muutoksineen edesauttoi ulkopelin tiivistämistä. Loppusarjassa sisäpeli otti merkittävimmät askeleet, kun pelaajien rohkeutta tehdä omia ratkaisuja vahvistettiin. Onnistuneet ratkaisut kasvattivat itseluottamusta ja joukkue huomasi, että ”mehän osataan”.

Tyttöjen ajatuksia leiristä: leiri oli opettava ja kehityimme monissa osa-alueissa. Kehityimme joukkueena. Uusia kavereita. Pelejä oli ihanan paljon. Ruoka oli hyvää ja ravitsevaa. Disko oli 5/5. Kentät oli hyviä. Pelaaminen oli mielenkiintoista, koska paikkoja vaihdeltiin ulko- ja sisäpelissä. Eka päivinä vastukset olivat liian kovia mutta loppua kohden enemmän meidän tasoisia. Pelaamiseen tuli leirin aikana paljon varmuutta ja kehitystä. PELAAMINEN OLI KIVAA!

Mukana leirillä oli: Eeva Honkaperä, Emma Jetsonen, Pilvi Järviluoma, Moona Keskisarja, Reeta Löytynoja, Viveka Ohtamaa, Paula Pyykkönen, Ronja Sarja, Vanessa Viitala ja Maija Vilhu, vetäjinä Sari Laakkonen ja Henna Sarja.

H&H Sarja

Seuran uusimmat