NiPe B1 - Kannuksen Ura (naperot)
Julkaistu: 11.06.2018 00.00

NiPe B1 - Kannuksen Ura (naperot)

Tänä iltana nähtiin tahtojen taisto, kun B1 kohtasi Kannuksen Uran. Kannustusjoukoillekin aiheutui ylimääräisiä sydämen tykytyksiä ja osa lyönneistä taisi jäädä välistäkin, niin jännittävän Naperot pelistä teki.

Eka jakso pelattiin hyvää omaa peliä ja palloa haluttiin ulkokentällä ja liikekin oli loistavalla tasolla. Sisäpelikin luonnistui mainiosti ja lyönnit saatiin suunnattua oikeaan paikkaan, josta juoksuja ropisi. Urakin onnistui lyönneissään, mutta meidän polttolinja ja kopparit vetivät pitemmän korren ja eka jakso ansaitusti NiPelle (17-13).

Toinen jakso oli sitten kaikkea muuta kuin mitä osataan. Sisäpeli ei ottanut onnistuakseen ja ulkopelissäkin nukahdeltiin pahemman kerran. Heitotkin suuntautuivat taivaalle ja kaarikin oli hiiren hiljaa. Jakso meni horroksen vallitessa ja Ura vei sen ansaitusti (9-15).

Edessä oli supervuoro ja nyt tarvittiin venymistä! Valmentajat rohkaisivat pelaajia ja loivat uskoa omaan tekemiseen. Ura aloitti sisällä ja ulkokentallä nähtiin ihan uudesti syntynyt Naperoporukka. Räpylät olivat auki, liikuttiin laajasti ja pallot pysäytettiin hyvällä prosentilla. Ura sai tehtyä omalla sisävuorollaan 5 juoksua.

NiPe tuli tasoittavalle sisävuorolle sisuuntuneena ja ihan eri tatsilla. Lyönnit onnistuivat heti alusta lähtien ja kentälle päästiin hyvillä suorituksilla. Juoksu kerrallaan kurottiin Kannusta kiinni ja tilanteita luotiin pelaaja pelaajalta ja lyöjien ollessa puolessa välissä, mentiin ohi. Siitäkös riemu repesi ja onnistumisia tuli senkin jälkeen superin päättyessä kunnariin ja NiPen voittoon (10-5). Koko peli siis NiPelle 2-1. Junioripesistä parhaimmillaan ja peli-ilo oli molemmin puolista.


Seuran uusimmat