NiPe B1 - Yliveskan Kuula (naperot)
Julkaistu: 11.06.2018 00.00

NiPe B1 - Yliveskan Kuula (naperot)

NiPen B1 tiukkaan voittoon jännitysnäytelmän jälkeen

Katvalassa nähtiin perjantai-iltana 8.6 todellinen jännitysnäytelmä kun NiPenNaperot kohtasivat Ylivieskan Kuulan. Ensimmäinen jakso eteni suunnilleen tasatahtia, mutta NiPeläiset onnistuivat tsemppaamaan viimeiseen tasoittavaan vuoroonsa riittävät juoksut jaksovoittoon (9-8).

Toinen jakso alkoi myös erittäin tasaisissa tunnelmissa ensimmäisen vuoroparin jälkeen NiPen johtaessa 5-4. Toisessa vuoroparissa NiPeläiset onnistuivat tekemään 6 lisäjuoksua Kuulan jäädessä viiteen. Näin myös toinen jakso NiPelle (11-9) ja koko ottelu jaksoin 2-0.

Yleisilme koko joukkueella oli pirteä, sisäpelin pientä takkuilua lukuunottomatta. Ulkopeli oli kauttaaltaan jälleen erinomaista ja varsinkin liike ulkokentällä on tuloksellista. Illan ottelu oli aivan loistava kokemus naperoille sekä katsojille. Pelissä riitti jännitystä ja fiilis oli molemminpuolin korkealla kun vastassa oli tasavertainen joukkue. Kaikki pelaajat saivat onnistumisen kokemuksia laajalla rintamalla myös vastustajat. Junioripesistä parhaimmillaan!

Seuran uusimmat