NiPe - Kärsämäen Kataja (miehet aluesarja)
Julkaistu: 02.06.2018 00.00

Täksi kaudeksi uudelleen lämmitetty miesten kakkosjoukkue aloitti aluesarjan kautensa perjantaina Katvalassa lämpimässä säässä. Otteluun saapui vieraaksi Kärsämäen Kataja. NiPe lähti otteluun hyvän oloisella kokoonpanolla, kun myös seuran nuoret lupaukset pääsivät mukaan otteluun. Lisäksi kesäksi on saatu vahvistukseksi Nivala Cowboysin pelaajia.

Kotijoukkue näytti heti alusta asti valtavaa lyöntivoimaa ja ensimmäisen aloittavaan vuoropariin tulikin kuuden juoksun johto. Kärsämäki pääsi vielä jakson jatkuessa juoksujen makuun ja hätyyttelemään NiPen johtoa, mutta kotijoukkueen vakuuttava sisäpeli ratkaisi jaksosta selvän voiton juoksuin 19-7.

Toisen jakson ratkaisu nähtiinkin jo heti ensimmäisessä vuoroparissa. Kahdenkin palon tilanteessa kotijoukkue rakensi vaivattomasti tilanteita ja juoksuja tuli peräti kuusitoista. Tästä ei enää Kärsämäki noussut ja loppu peli oli kotijoukkueenkin osalta melkeinpä vain pelailua. Suurin lataus oli ymmärrettävästi laantunut. NiPen tehomiehinä mailan varressa olivat jokereina avausjaksolla pelanneet Matti Koskela ja Tuukka Suni, molemmille myös kunnarit ottelusta. Myös kopparina pelannut Atte Ojala löi toisen jakson alkuun kunnarin ja vakuutti takakentällä. Koko ottelu Nivalalle 2-0 (19-8, 18-3) ja mukava määrä yleisöä näki varsin viihdyttävän ottelun.

- Mikko, Kuvat: Saara Tirkkonen