Sievi - Nivala B1

Sievi

B1 voittoon jännitysnäytelmän jälkeen Sievissä

NiPe voittoon jännitysnäytelmän päätteeksi Sievissä

NiPen B1 matkasi Sievin Sisun vieraaksi. Ottelu tiedettiin etukäteen haastavaksi sillä eihän Sisu ollut hävinnyt jaksoakaan koko kesänä.
Ottelun ensimmäiset vuoroparit olivat tasaista peliä molempien pelatessa loistavaa ulkopeliä ja sisäpeliä, jakso hienosti NiPelle 8-9.

Toisella jaksolla hienot ulkopeliotteet jatkuivat mutta molempien joukkueiden lyöntipeli alkoi sakkaamaan liekö syynä ollut kylmäksi äitynyt merituuli...
Viimeisessä Nipen lyöntivuorossa päästiin pyörittämään pitkää ajolähtömyllyä mutta juoksujen tehtailu tyssäsi Sisun ykkösvahdin hienoon koppiin mikä tyhjensi kentän ja jakso Sisulle juoksuin 6-5.

Edessä oli siis jännittävä supervuoropari mihin NiPeläiset lähtivät hieman sisuuntuneina ja kova tsemppi päällä. Loistava ulkopeli tylsistytti Sisun kovimmat juoksuyritykset ja kotijoukkue jäi kahteen juoksuun. Hyvien lyöntien ja pienellä vastustajan avustuksella supervuoropari NiPelle 2-5 ja koko ottelu 1-2.

Oli siis voittotanssin aika ja ajankohtaan sopivasti se tanssittiin laulaen olé olé olé..
Kokonaisuutena erittäin tasainen ja rehti ottelu mistä on mukava jatkaa kohti seuraavia haasteita.