Esittely
Ottelutilastot
Suurleiri - Nivala D-pojat kelt.
2019 - D keltainen - Kp-aluesarja
Klo 10:00 Oulu
20
Hei

Nipen D-pojat viidenneksi suurleirin pelisarjassa Oulussa

Nivalan pojat huoltojoukkoineen pakkasivat pesiskamat viikko sitten maanantaina 6 päivää kestävään valtakunnalliseen pesäpallon suurleirille, joka käytiin tällä kertaa Oulussa. Puitteet leirille olivat mitä parhaimmat, koska Oulun lähialueelta löytyi huippukentät juuri tähän tarkoitukseen ja majoituskoulut myös.

Ilmat olivat suotuisat pesiskansalle koko leirin ajan. Olihan mukana peräti 121 joukkuetta ja 115 tuomaria. Leirillä mittelöivät paremmuudestaan D-ikäiset tytöt ja pojat kilpa- ja pelisarjoissa.

Nivalan pojat pelasivat pelisarjassa, jossa oli 37 joukkuetta ja loppusijoitus oli hienosti siis viides. Kaikkiaan otteluita leirin aikana oli 11, joista 8 voittoa ja 3 tappiota. Pelaaminen leirillä on melko raakaa, koska 1 juoksukin voi olla ratkaiseva. Nivalan pojat jäivät tällä kertaa juoksun päähän neljän sakista, koska pelit menivät niin ristiin. Nipeläiset esimerkiksi voittivat loppulohkossa voimakkaan pesispitäjän Seinäjoen, joka sitten kuitenkin voitti koko pelisarjan.

Kokonaisuudessa Nivalan nuoret miehet saavat olla tyytyväisiä suoritukseensa, koska taakse jätettiin monta vahvaa pesispitäjää. Kuitenkin jokainen peli on leirillä tärkeä ja pojat kyllä tsemppasivat itsensä aina pelivireeseen. Joukkuehenki oli mitä mahtavin, siksi leirikin oli mukava!

Leiri oli kaikin puolin kasvattava reissu joukkueelle. Pelaamisen lisäksi koettiin kaikkea muutakin mukavaa mm. mäkkärillä käynnit. Pelkästään koululla asuminen 18 joukkueen kanssa tuo omat juttunsa mukanaan, varsinkin kun suurin osa joukkueista oli tyttöjoukkueita. Leirin kruunasikin perjantai-iltana disko, joka oli järjestetty Oulun urheilutalolla. Perjantaina ennen diskoa oli leiriottelu, jossa päästiin seuraamaan miesten ykköspesistä Oulun Lippo vastaan Manse.


Kuvassa koko kööri huoltojoukkoineen. Vasemmalta ylhäältä lukien Henry Jaakola, Joni Junnonaho, Nuutti Ylitalo, huoltaja Jenni Salo, Atte Heikkilä ja Jasper Pudas. Keskellä vasemmalta lukien Tommi Laakkonen, Juuso Löytynoja, pelinjohtajat Kaija Kumpula ja Tomi Rajaniemi, Mikke Mämmi, Hannes Tienvieri ja Eetu Kumpula. Ja edessä vasemmalla Oliver Teppo ja Veeti Hautajoki


Joukkueestamme palkittiin kuvassa vasemmalla onnistujana Atte Heikkilä ja oikealla tsempparina Hannes Tienvieri


Leirillä pelattiin myös Itä-Länsi ottelut ja tällä kertaa Nipeä pääsi edustamaan Idän joukkueeseen Eetu Kumpula


Parkettien partaveitset valmiina pistämään jalalla koreasti!


Koko tiimi haluaa kiittää yhteistyökumppaneita ja kaikkia mukana olleita! Myös joukkueen mukana olleille tuomarineidoille Viveka Ohtamaalle, Maija Vilhulle ja Reeta Löytynojalle suurkiitokset reissusta. Kiitokset myös vanhemmille ja sukulaisille kun jaksoitte tulla meitä kannustamaan leirillekin. Nämä ovat niitä pikkuasioita, jotka ovat kuitenkin suuria juttuja nuorille miehille! Ilman taustajoukkoja tämäkään reissu ei olisi onnistunut!

Tästä on mukava jatkaa pesiskautta eteenpäin sarjapelien merkeissä...

Kaija Kumpula

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Nivala Pesis ry
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930