E-tytöt King Meal -turnauksessa hienosti kuudenneksi
Julkaistu: 21.05.2017 00.00

E-tytöt King Meal -turnauksessa hienosti kuudenneksi

E-tytöt starttasivat Katvalan kentän reunalta kohti Ylivieskaa ja King Mealin perinteistä kevätturnausta lauantaiaamuna klo 7:15. Monelle tämä tarkoitti aikaista herätystä. Jännitys oli huipussaan, sillä vastustajat tulivat pääasiassa oman sarjan ulkopuolelta ja turnauksissa pelaaminen oli useammallekin uusi kokemus. Sääennusteet olivat erehtyneet aamun osalta ja aurinko antoi odottaa. Tihkusade ja pohjoistuuli kangisti heti aamusta.

Jokainen peli kesti kaksi vuoroparia tai 40min. Jos 40min ei ollut täynnä, jatkettiin kolmas vuoropari siten, että kolmesta palosta vaihtui vuoro. Pelit alkoivat Suvannon kentällä klo 9 Kempelettä vastaan. Kempeleen tytöt veivät tämän juoksuin 10-4. Toinen peli alkoi heti perään Kajaania vastaan. NiPen tytöt takoivat taululle melkoiset juoksuerot ja kahden vuoroparin jälkeen taulu näytti 3-17. Reetalle kauden toinen kunnari tähän väliin. Omassa lohkossaan tytöt sijoittuivat siis toiseksi! Ja jatkopelit sijoista 5-8!

Lounastauon jälkeen aurinkokin ilmaantui. Seuraavaksi vastaan tuli Pattijoki, ja tämä olikin varsinainen jännitysnäytelmä kaikin puolin. Todella tasaista ja hyvää peliä! Kaikki NiPen tytöt kyllä ovat kovassa iskussa. Näpyillä tehtävät vaihtolyönnit ovat todellakin hallussa (Helmi varsinkin näissä erittäin ansioitunut, toim.huom.!). Kahden vuoroparin jälkeen tilanne NiPen eduksi yhden juoksun verran. Koska kello näytti 38min, oli aika otta kolmas vuoropari, joka olikin sitten kolmesta palosta poikki. PattU otti ja teki tarvittavat kaksi juoksua. Mutta NiPen tytöt tsemppasivat mahtavasti ja ottivat homman haltuun. Kaksi paloa taululla ja kahden juoksun taka-ajoasema. Emma onnistui lyömään kaksi juoksijaa kotiin ja peli oli sillä selvä. Katsojille tämä peli oli kyllä karmean ihanaa katseltavaa. Miten hienoja onnistumisia sekä ulko- että sisäpelissä! Tämän pelin jälkeen sijoitukseksi varmistui 5-6. Viimeinen peli alkoi 15:15. Tässä vaiheessa alkoi pitkä päivä jo painaa ja hieman väsyneitä tyttöjä näkyi kentällä Alajärveä vastaan. Tasainen peli oli tämäkin, mutta päättyi tälläkertaa Alajärven eduksi 10-11. NiPen tytöt näinollen hienosti kuudenneksi kahdentoista joukkueen sarjassa. Mukaan tuomiseksi paljon kokemusta ja hyvää mieltä! Jokainen olisi palkintonsa ansainnut, mutta tällä kertaa palkittiin Helmi, Reeta ja Emma. Turnauksessa mukana Emma, Reeta, Roosa, Helmi, Villastiina, Maija, Tiia, Emilia, Vanessa, Viveka, Katri ja Pilvi.

Seuran uusimmat