Nipettäret avasivat kautensa
Julkaistu: 27.05.2019 00.00

NiPen naisten kauden avaukseen saapui vieraaksi Kinnulan Kimmot. Kotijoukkue asteli tekonurmelle talven hyvin harjoitelleena. Ensimmäisellä jaksolla tilanteiden rakentelu oli molemmille joukkueille aavistuksen hankalaa ja vuoroparit kulkivatkin todella nopeaa kohti taukoa. Kinnula onnistui kotiuttamisessa neljä kertaa, kun kotijoukkue Nipettäret jäi vuorostaan yhteen juoksuun, joten jakso päättyi vierailijoiden 1-4 voittoon.

Toisella jaksolla kotijoukkueen pelaajat saivat karistettua jännitystään pois, kun toisessa vuoroparissa naiset onnistuivat kotiuttamaan etenijän kolme kertaa, tilanteeksi muodostui jännittävä 3-1 johto. Kinnula kuitenkin vastasi heti kolmannessa vuoroparissa tasoittaen jakson tilanteeseen 3-3. Viimeisessä vuoroparissa vierailijat saivat yhden onnistuneen kotiutuksen, NiPen jäätyä ilman juoksuja, joten ottelu päättyi vieraille lukemin 0-2 (1-4, 3-4). Syksyllä naisten pelinjohtajaksi ryhtynyt Mika Hietala oli kuitenkin tyytyväinen nousujohteiseen otteluun: ”Sisäpelissä näkyi jännitys, eikä tilanteita oikein saatu rakennettua, mutta ulkopeli toimi hienosti läpi ottelun.” Nivalan pelaajista palkittiin hienosti numerolla yksi edennyt Sonja Walta ja kaksi juoksua lyönyt Venla Peräaho.