Miesten viikonlopun toisen pelin vastustajana sarjan kärki
Julkaistu: 22.07.2019 00.00

NiPe sai vieraakseen sunnuntain helteiseen iltapäivään sarjan kärkijoukkueen Kannuksen Uran. Hieman lauantailta muuttunut kotijoukkue lähti haastamaan Kannusta tosissaan, vaikka kokoonpanossa oli kolme D-juniori -ikäistä peluria. Ottelun alku ei poikennut edellispäivästä, NiPe sai hyvin rakenneltua tilanteita ja jakso sujuikin tasaisissa merkeissä aina neljänteen vuoropariin asti. Kannus rankaisi kuitenkin pienistä kotijoukkueen ulkopelivirheistä ja jakso päättyi vierailijoille 4-7.

Toiselle jaksolle NiPen miehet tekivät kasvojen pesun ja kentällä nähtiinkin aivan uudella asenteella oleva kotijoukkue. Vaikka ottelu säilyi todella tasaisena, oli NiPen miesten ulkokenttä päättänyt, että helpolla se ei enää juoksuja vieraille anna. Koko ottelun tiiviisti pelanneet etukentän Mika Hietala ja Mikko Tirkkonen, sekä kakkospolttaja Markus Kemell eivät antaneet Kannuksen yrityksille minkäänlaisia onnistumisen mahdollisuuksia ja kotijoukkue siirtyikin jakson lopussa kuskin paikalle. Neljännen vuoroparin ensimmäisellä vuorolla NiPe löi neljä juoksua ja sai pitkitettyä vuoroaan yli kahden kierroksen. Osin pitkästä vuorosta helteisellä ilmalla johtuen ei vierailijoilla riittänyt enää paukkuja taistella jaksovoitosta. Jakso päättyikin lopulta kotijoukkueen 6-1 voittoon ja luvassa oli supervuoropari. NiPe aloitti vuoroparin sisältä ja sai lopulta rakennettua takatilanteen, josta tuloksena oli yksi juoksu. Kannuksen sisävuorolla kotijoukkue taisteli viimeiseen asti voitosta, mutta kaksi vastustamatonta välilyöntiä vastustajan taholta ratkaisi lopulta voiton Kannuksen Uralle.

Vaikka voitto olikin harmillisen lähellä, löysi pelinjohtaja Heikki Kumpula monia positiivisia asioita ottelusta. Ensimmäisenä Heikki mainitsi D-junioreiden mukana olon. ”He saavat aina mukaansa lisää kokemusta miesten peleistä ja pojat suoriutuivat jokainen mallikkaasti.” Kotijoukkueen parhaina palkittiin sisäpelissä onnistunut sieppari Mikko Tirkkonen ja loistavasti kopparina pelannut Antti Eskola.