Miesten edari maakuntasarjan finaaleihin
Julkaistu: 25.08.2019 00.00

Miesten maakuntasarja-joukkue etenee finaaleihin voitettuaan Oulaisten Huiman vieraissa suoraan 0-2 (2-13, 3-6).

Tämä maistuu erityisen hyvältä hankalan kauden tässä vaiheessa. Alku kaudesta joukkue koki yllättäviä pelaajamenetyksia sekä loppukausi taisteltiin osittain loukkaantuneiden pelaajien pelatessa sisun voimalla joukkueen eteen.

Voiton arvoa nostaa se että Huima ei ollut tänä kesänä hävinnyt ainuttakaan peliä maakarissa ennen tätä iltaa.

Ottelun ensimmäinen jakso ratkesi tuttujen lyömämiesten Antti Eskola, Mika Hietala ja Ville Nivala hyvään lyöntipeliin ja jakso eteni alusta alkaen vieraiden komennossa ja jakso lopulta NiPelle juoksuin 2-13.

Toiselle jaksolle tuli sisuuntunut Huima ja kesän ensimmäinen mahdollinen tappio varmasti painoi mielessä ratkaisupelissä.
Huima hyökkäsi heti jakson alkuun ja johti ottelua juoksuin 3-1 kunnes kolmannessa vuoroparissa NiPen pitkä takatilannemylly alkoi tuottamaan juoksuja yhden kerrallaan ja näin vierailijat siirtyivät 3-6 johtoon ja tämä piti ottelun loppuun asti.

Ulkopelissä tärkeitä onnistujia olivat hienon ottelun koppareina pelanneet Antti Eskola ja Ville Nivala sekä lautasen ääressä totutun juonikkaasti ja hienosti onnistunut Joona Laakkonen.

Maakarin finaalit jatkuu voittajaa vastaan otteluparista Haapajärvi-Kannus.