Miehet, Miehet maakuntasarja

Toholammin Urheilijat - Nivala Miehet   1 - 2

Toholampi

NiPen miehet haki vierasvoiton Toholammilta

Miesten joukkueen kausi jatkui vierasottelulla Toholammin Urheilijoita vastaan. Tarkoituksena oli jatkaa edellisessä pelissä ollutta hyvää ilmettä.

Ensimmäisen jakson tilanne eli viimeisiin vuoropareihin asti. NiPe tuli takamatkalta parikin kertaa tasatilanteeseen, mutta Toholampi sai puristettua voittojuoksun viimeisellä tasoittavalla vuorollaan ja jakso 10-9 kotijoukkueelle. Jakso oli molemmilta joukkueilta hieman heikompaa ulkopeliä, virheitä tuli aivan liikaa.

Toiselle jaksolle Nivala teki muutamia muutoksia lyöntijärjestykseen ja ulkokenttäryhmitykseen, eikä ensimmäisen jakson kaltaista juoksuiloittelua enää nähty. NiPen ulkopeli teki hienon tasonnoston ja tiukan taistelun kautta toinen jakso meni NiPelle 1-2.

Supervuoroparissa molemmat joukkueet saivat rakenneltua kolmostilanteita ja kotiutusyrityksistä syntyikin vuoroparin päättäneet 1-1 lukemat. Tunnelma oli molemmissa joukkueissa jännittynyt äärimilleen ennen kotiutuslyöntikisaa ja pelaajat kävivät välillä varsin kuuminakin. NiPe aloitti kotiutuslyönnit ulkona ja päästi vain kerran vastustajan rokottamaan. Viimeiseen pariin edenneen Nivalan lyöntivuoron ratkaisi Tuukka Suni kotiuttamalla Heikki Kontiolan ja näin voitto Nivalaan lukemin 1-2.

NiPen miehet jatkavat siis kolmen ottelun voittoputkessa ja voiton ansiosta nousi sarjataulukossa toiseksi, Haapajärven pitäessä kärkeä.