Nivala - Ylivieska  1 - 2

Katvala

Ylivieskan Kuula parempi supervuoroparissa

Torstaina 29.5 NiPe miehet ja Ylivieskan Kuula tarjosivat jännittävän kamppailun. Peli venyi lähes kolmen tunnin mittaiseksi ja ratkaisu tuli vasta supervuoroparin jälkeen.

Jo ensimmäisen jakson alku osoitti, että Ylivieska oli tullut todella hyvällä lyönnillä peliin. NiPen kopparit olivat todella kiireisinä koko jakson ajan. Kuula sai lyötyä kahden kunnarin avulla hyvän oloisen johdon ja vaikka Nivalaltakin tuli Vili Löytynojan ja Jani Kontiolan kunnarin johdolla hyviä lyöntejä, niin jakso silti 7-12 Ylivieskalle.

Toiselle jaksolle NiPe tuli terävämmällä ilmeellä ja ulkokenttä tekikin ajoittain Kuulan pelinrakentelun mahdottomaksi. Myös sisäpeliin oli tauolla saatu uutta ryhtiä. Nivalan kärkipelaajat Anton Alpua ja Kontiolan veljekset rakensivatkin jatkuvasti kotiutustilanteita ja hyvässä lyöntivireessä olevat Markus Kemell, Tuukka Suni ja Heikki Kumpula pääsivät ratkaisemaan tilanteita. Jakso lopulta 10-3 kotijoukkueelle ja ottelun ratkaisua lähdettiin hakemaan supervuoroparista. NiPe saikin lyötyä kolme juoksua aloittavallaan ja ulos lähdettiin jatkamaan toisen jakson hyvää peliä. Harmittavat harhaheitot ja epäonnistumiset kiinniotoissa antoivat kuitenkin voiton Ylivieskalle 3-4.

Pelin positiivista antia olivat Vilin ja Janin kunnarit, sekä toisen jakson tiivistynyt ulkopeli. Myös NiPen parhaina palkitut Markus Kemell ja Tuukka Suni pelasivat jälleen todella hyvän ottelun.