Miehet, Miehet maakuntasarja

Haapajärvi - Nivala   2 - 1

Ronkaala

Miehet haki Pesä-Kiiloilta pisteen

NiPen miehet lähtivät Haapajärvelle vierasotteluun melkein koko pelaajaringin voimin. Ensimmäinen jakso oli edellisistäkin peleistä tuttua Nivalan peliä, tilanteita luotiin ja päätettiin painavilla lyönneillä. Tilanne olikin jo heti ensimmäisen vuoroparin jälkeen 3-7. Pesä-Kiilat eivät löytäneet NiPen ulkokentältä kunnolla tilaa ja jakson voitto selvästi 5-10 Nivalalle.

Toiselle jaksolle NiPe otti myös hyvän startin ja johti ensimmäisen vuoroparin jälkeen 4-1, mutta Haapajärvi kiri mukaan peliin kahden kunnarin ja muutenkin parantuneen lyöntipelin ansiosta. Tilanne oli 6-7 Nivalan johto viimeiseen vuoropariin, jossa Pesä-Kiilat löivät tasoittavallaan kaksi juoksua, joten jakso Haapajärvelle.

Supervuoroparissa Nivalan tahmeaksi muuttunut sisäpeli jatkui, eikä Haapajärvikään saanut juuri tilanteita aikaan. Kumpikin jäi nollille, joten kotiutuslyöntikisa kutsui. NiPen ainoan löi Markus Kemell, kotiuttaen Vili Löytynojan, mutta Haapajärvi ratkaisi omalla vuorolllaan kahdella kotiutuksella voiton itselleen. Nivalan miehistä mailan varressa onnistuivat hyvin Ville Nivala ja Jokeri Heikki Kumpula. Villelle tehot 1+3, Heikin lyötyä viisi.

Seuraava peli pelataan juhannuksen jälkeen 29.6 Katvalassa Ylivieskaa vastaan.