Naiset, Maakuntasarja

Nivala Naiset - Kinnula

Katvala

NiPen naiset voittoon hienolla pelillä!

Noin kuukauden odottelun jälkeen Nivala Pesiksen naiset pääsivät pelaamaan kotikentällään. Sievissä pelatun hyvän ottelun otteet jatkuivat myös kotikentällä Kinnulaa vastaan ja naiset nappasivat voiton 2-0 (9-4, 17-2).

Kinnula vei hutunkeiton ja Nivala pääsi ensimmäisenä lyömään. Pelin suunta näytettiin heti ensimmäisessä vuorossa, missä saatiin hyviä onnistumisia ja juoksuja saatiin tehtyä kolme. Ulkokentän toimiessa koko ottelun ajan hienosti, pysyi Kinnula koko jakson ajan selvästi takana. Varsinkin lukkarina pelannut Emma (kuvassa) ja kopparina nähty Mirkku olivat ottelun erityisiä onnistujia ulkopelissa. Emman jatkaessa varmoja otteita myös mailan varressa, palkittiin hänet ansaitusti ykköspalkinnolla. Vaikka ensimmäisen jakson viimeisen tasoittavalla Kinnula onnistui muutaman juoksun tekemään, niin jakso silti selvästi Nivalalle 9-4.

Toisen jakson Kinnula aloitti sisältä ja onnisui tekemään yhden juoksun. Tappioasemasta sisuuntuneena NiPen naiset aloittivat hurjan rummutuksen Kinnulan kentästä, tehden ensimmäiseen vuoroon 10 juoksua. Sama tahti jatkui toisessa vuorossa, missä Nivala teki 7 juoksua. Varsinkin toisella jaksolla nähtiin hienoja onnistumisia kaikilta ja peli peliltä nuoret C-tytöt parantavat otteitaan ja haastavat naiset pelaamaan! Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikkoa ja kamppailua Ylivieskan Kuulaa vastaan. Ottelu pelataan 4.7. Katvalassa klo 18:00. Tulkaahan kannustamaan NiPe voittoon.