Miehet, Miehet maakuntasarja

Nivala Miehet - Kinnulan Kimmot  2 - 0

Katvala

NiPen miehille voitto tiukan taistelun jälkeen

Kausi jatkui helatorstain pelillä Kinnulan Kimmoja vastaan, jotka olivat ensimmäisessä pelissään voittaneet NiPen aiemmin kukistaneen Oulaisten Huiman. Kun Nivala avauspelissä hävisi Oulaisille, oli asetelma mielenkiintoinen.

Peli alkoi hieman tunnustellen ja molempien ulkokenttien pelaten tiukkaa peliä. Toisesta vuoroparista lähtien Nivalan lyöntipeli osoitti vaarallisuutensa mm. Markus Kemellin kunnarin muodossa. Ensimmäisen jakson viimeisessä vuoroparissa olikin tilanne jo 9-3 kotijoukkueelle. Kinnula kuitenkin nousi hyvien lyöntien ansiosta muutaman juoksun päähän, mutta jakso meni silti NiPelle.

Toisella jaksolla alku oli jälleen varovaista, vaikka toki Kinnulla jatkoi takakentän pommittamista. Nivalan kopparikaksikko Huitula-Suni pelasivat kuitenkin todella varmaa ja uskaliasta peliä, pitäen Kinnulan vain muutaman juoksun päässä. NiPe sai toisellakin jaksolla lyöntipelin rullaamaan ja viimeiseen vuoroparin Kimmojen tasoittavalle mentiin 7-5 johdossa. Kinnulan kovat lyöjät eivät enää saaneet juoksuja lyötyä ja toisestakin jaksosta voitto Nivalalle.

Ottelu päättyi siis 2-0 Nivalalle ja Kannuksesta sunnuntaina haetun voiton turvin on NiPe kahden ottelun voittoputkessa.-