Miehet, Alempi jatkosarja

Haapavesi - Nivala   1 - 2

Haapavesi

NiPen miehet hakivat pisteet Haapavedeltä

Melkein kahden viikon tauon jälkeen miehet palasivat Haapavedellä pelaamisen ääreen. Ensimmäinen jakso olikin epävarmaa peliä, niin ulkona kuin sisälläkin. Kotijoukkue sai lyötyä nopeaan tahtiin useita juoksuja ja jätti Nivalan miehet kolmessa ensimmäisessä vuoroparissa nollille. Neljännessä vuoroparissa NiPe sai kuitenkin kuparisen rikki ja jakso päättyi Haapavedelle 9-1.

Tauolla miehet keräsivät energiat ja asenteen uudelle tasolle ja toinen jakso alkoikin Markus Kemellin kunnarilla, josta tuloksena tuli neljän juoksun johto. Sisäpelin onnistumisten kautta myös ulkopeli osoitti huomattavia tason nostoja, joten NiPe lähti tosissaan taistelemaan ottelun voitosta. Tuukka Suni ja Markus Kemell jatkoivat hyvin toimineen kärjen kotiuttamisia ja toinen jakso päättyikin 7-12 NiPen voittoon. Supervuoropariin Nivalan miehet lähtivät ensin lyömään. Hyvin rakennetuista takatilanteista tuloksena oli yksi Tuukan lyömä juoksu, joten Haapaveden tasoittavaan vuoroon riitti jännitystä. Kotijoukkue saikin rakennettua takatilanteen päälle ja mahdollisuudet oli heillä voittoon asti, mutta NiPe pelasi ulkovuoronsa tiukasti ja piti Haapaveden nollilla. Näin jatkosarjan avauspelistä 1-2 voitto Nivalaan.