Naperot (2007 ja nuoremmat), NAPERO c-kori

Nivala - Ylivieska

Katvala

C-korille ansaittu voitto Ylivieskasta

Hieno jännitysnäytelmä koettiin Katvalassa maanantaina, kun Nipe naperoiden C-korilaisia oli vastassa Ylivieskan Kuula. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua täpötäyden kotiyleisön edessä. Tiukkaakin tiukempi peli päättyi Nipen voittoon 1-0. Peli lähti hyvin käyntiin Nipen lyötyä 7 juoksua ensimmäisessä vuoroparissa. Ylivieska ei tästä hätkähtänyt vaan tasoitti tilanteeksi 7-7.

Toisessa vuoroparissa Nipeläisistä onnistui erityisesti Tomi Latvakoski lyöden takaa läpi kunnarin ja kolmen tavallisen juoksun arvoisesti. Neea Jyrkkä sekoitti hienosti lukkaripelillään Ylivieskalaisten lyöntipeliä ja väläytti taitojaan jopa tolppasyötöillä.

Ensimmäinen jakso päättyi lopen 18-13 Nipeläisten eduksi.

Toinen jakso alkoi Ylivieskan sisävuorolla josta he onnistuivat saamaan 7 juoksua. Nipe sisuuntui tästä ja tekivät omalla vuorollaan 8 juoksua siirtyen ottelussa johtoon. Evita Ohtamaa esitti varmoja otteita syöttölautasen ääressä. Kuulan tullessa viimeistä kertaa sisävuoroon alkoi pitkä ottelu hieman tuntumaan pienissä jaloissa ja niinpä Kuula saikin 8 juoksua. Ottelu saattoi tuntua jopa jo menetetyltä, mutta naperot taistelivat viimeisellä sisävuorollaan 7 juoksua. Toinen jakso päättyi tasan 15-15, täten koko ottelu Nipen hienoksi voitoksi 1-0.

Ottelussa palkittiin tsemppi-palkinnolla loistavasti kentällä liikkunut Emilia Sarjanoja. 2.palkinnon ansaitsi varmasti pelannut Wenni Järvelä. 1.palkinnon sai 6 juoksua lyönyt Sanni Kumpula.

Ottelussa pelasivat: Kalle Ahokangas, Emilia Sarjanoja, Iida Anttila, Maija Kumpula, Niko Tapio, Evita Ohtamaa, Neea Jyrkkä, Tomi Latvakoski, Sanni Kumpula, Veeti Kemppainen, Renne Järvelä, Sirja Latvakoski, Leevi Jetsonen, Joonatan Ruotsalainen ja Wenni Järvelä